Susu maia i CHUANGRONG

HDPE Siphon Drainage System

I le tautala i le siphon drainage, e matua le masani tagata uma, o le a la le eseesega i le va o paipa alavai ma paipa masani?Sau e mulimuli mai ia i matou ina ia iloa.

 

  Muamua lava, sei o tatou talanoa e uiga i manaoga faʻapitoa o le paipa alavai siphon i le vaʻaiga alavai:

 

  1. I totonu o le siphon drainage system, o le tafe mai o le paipa alavai e sili atu le tele nai lo le tafe o le paipa paipa paipa alavai tutusa i totonu o le alavai o le kalave.

 

  2. Mo le aofaʻi tutusa o le vai timu, o le malosi o le aʻafiaga o le vai i totonu o le paipa i le siphon drainage system i luga o le paipa paipa e sili atu ma malosi.

 

  O le mea lea, o le paipa siphon o loʻo i lalo o le mamafa o le mamafa, ma o le malosi o le paipa e maualuga tele.Ole paipa PE masani e le oi lalo ole mamafa e faʻafetaui ai manaʻoga o le siphon drainage system, ma e tatau ona faʻaogaina paipa paipa hdpe faʻapitoa.E fuafua lea i le siosiomaga galue o le siphon drain.I le amataga o timuga, pe afai o le maualuga o le timu faʻaputuina i luga o le taualuga e le sili atu nai lo le maualuga o timuga fuafuaina o le pakete vai timu, o le auala alavai o le siphon alavai atoa e tutusa ma le kalave alavai.

 

O le taimi lava e sili atu ai le maualuga o le timu o le taualuga i le maualuga o timuga fuafuaina o le pakete vai timu, o le a aliali mai le aafiaga o le siphon i totonu o paipa o le siphon system, ma o paipa alavai i totonu o le faiga o le a foliga mai o le tafe atoa.I le taimi nei, o le vai i totonu o paipa e tafe i se saoasaoa maualuga, ma o le taualuga o vai timu o loʻo i totonu o paipa.I lalo o le a'afiaga o le suction o le mamafa le lelei, e alu i fafo i le maualuga o le tafe.O le mea lea, o le paipa alavai o le siphon e manaʻomia ona faʻafetaui itu nei:

 

  1. O paipa HDPE e mama i le mamafa ma faigofie ona faʻapipiʻi ma taulimaina.O le fausiaina o alavai o le siphon e sili atu ona faigata.A faʻapipiʻi le paipa alavai, e manaʻomia le faʻagaioiga ia faigofie.E mafai ona faʻafesoʻotaʻi e ala i le faʻapipiʻiina o le paʻu ma le capacitor welding e faʻafaigofie ai le faʻatulagaina o se faʻaogaina o le anti-seepage system, aemaise lava pe a faʻapipiʻi le paipa i luga o le tootoo, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le tootoo Le aofaʻi o le eli ma le aofaʻi o mea faʻaoga.

 

  2. O le paipa HDPE o lo'o i ai le malosi o vaila'au fa'asaina ma e talafeagai mo le felauaiga o otaota, kasa masani, koale kesi ma isi mea.Ole ola umi ole tautua, fa'atasi ai ma le soifua tautua e silia ma le 50 tausaga.

 

E le gata i lea, pe a timu, o paipa alavai masani e pisa tele, e pei o le leo o alavai.O le fa'aogaina lea o paipa alavai.A lava le tele o le vai, ona o le mamafa o le mamafa, o le a gaosia i le faitotoa o le paipa alavai.I le maualuga o le mamafa, e le mafai ona pa'u i lalo le vai, ae na'o le tele o le kesi e mafai ona maileia i totonu o le paipa.O pulupulu e aofia ai le tafe o le vai, lea o le a malosi ai le paʻu o le paipa ma mafua ai se leo tele.I le taimi lava e tasi, ona o le tafe o le vai o loʻo faʻaauau pea ona aʻafia i le maualuga o le mamafa, o le tafe o le tafe e telegese.Ole paipa siphon HDPE e leai se fa'afitauli.


Taimi meli: Sep-08-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou